Bevo

Beeldende vorming neemt een belangrijke plek in op onze school. Onze vakdocent verzorgt deze lessen aansluitend op het thema waar we op dat moment binnen school aan werken. Binnen de lessen wordt gewerkt met verschillende materialen en worden diverse vaardigheden aangeleerd. Binnen de school, maar soms ook in een museum, worden de werken geëxposeerd.
In het bijgebouw naast de school, is een prachtige, ruime plek gecreëerd voor het geven van de BEVO lessen. Er is veel ruimte om goed te werken en alle benodigde materialen zijn aanwezig. De lessen worden gegeven in halve groepen. Op deze manier heeft de vakdocent voldoende tijd en ruimte om de leerlingen goed te begeleiden. De groepsleerkracht werkt op deze manier met de andere helft van de groep in de klas waardoor er extra individuele aandacht gegeven kan worden.