Ouderparticipatie

Als je kind naar de SAB gaat, ga je als ouder ook mee. Een goede samenwerking tussen school en ouders komt leerlingen ten goede. Onze school hecht dan ook grote waarde aan ouderparticipatie. De ouders zijn, als lid van de schoolvereniging, zeer betrokken en de school drijft deels op de inzet en energie van alle ouders. Dat is niet alleen noodzakelijk maar ook  zeer welkom. Op die manier zien ouders van dichtbij hoe kinderen zich op school ontwikkelen en wat zij zoal meemaken. Waar moet u zoal aan denken?

Structureel:
– Een bestuursfunctie, dit vraagt de meeste tijd, maar dan bent u ook het meest betrokken.
– Zitting in de MR
– Klassenmoeder/vader
– Bibliotheekcommissie
– Feestcommissie
– Luizenpluizen

Incidenteel:
– Begeleiding: meegaan bij activiteiten buiten school zoals schoolreis, museum, natuur- en milieueducatie, schaatsen en sportdag.
– Algemene hulp: er is altijd genoeg te doen op school! Zoals versieren voor Sinterklaas en Kerst, bedienen op het kerstdiner, kluswerk, eindejaarschoonmaak noem maar op.